X Games Norway 2022

11-13. mars planlegges det for det største X Games arrangementet på norsk jord. Det blir kombinasjon av vinter og sommer-sporter, som Freeski, Snowboard, Skateboard, BMX, MotoX og kanskje Snomobile (snøscooter). Arrangementet er under planlegging.

X GAMES NORWAY Lillehammer 2022 / Om arrangementet

Om arrangementet

Under planlegging

Datoen for arrangementet blir 11-13. mars 2022. Informasjon om program, billetter, konserter etc etc kommer sommer 2021. Arenaer som er booket pt. er Lysgårdsbakken og Håkons hall i Lillehammer. Det vil bli konkurranser for Ski, Snowboard, Skateboard, BMX, Moto X og kanskje Snomobile (snøscooter). Det vil blir konserter med store norske og internasjonale artister.

X GAMES NORWAY Lillehammer 2022 / Praktisk informasjon

Praktisk informasjon

Billetter

Det vil bli solgt billetter til dette arrangementet. mer informasjon kommer i løpet av sommer 2021.

Aldersgrense

Det vil ikke være aldersgrense på sports-arrangementene under X Games Norway. Konsertene som spilles i forbindelse med sports-arrangementene vil også være åpen for alle med gyldige billetter. 

Festene fredag og lørdag kveld vil ha 18-års aldersgrense. 

Transport

Informasjon om transporttilbud utover vanlig kollektiv-ruter kommer. 

Parkering

Informasjon kommer høst 2021. 

X GAMES NORWAY Lillehammer 2022 / Sponsor og samarbeidspartnere

Sponsor og samarbeidspartnere

Ønsker du å bli en partner?

X Games Norway har samarbeidsmuligheter på alle nivåer, og skreddersyr løsninger med sine partnere. Noen er interessert i å vise frem logoen sin, noen vil ha innhold i sosiale medier mens andre ønsker spesielle VIP pakker. Ta kontakt med oss, så finner vi en løsning for deg og din bedrift. 

Kontakt oss på hilde@sahrconcepts.no eller telefon 900 49 621