Mars 2017

Author: Lisell Hagen

Photo: X Games Norway

Vipps og støtt Funkis Snowboardklubb

DNB har i samarbeid med snowboardforbundet under X Games Hafjell satt fokus på de som har større utfordringer enn andre.

DNB har lagd en film med Ståle Sandbech hvor det fokuseres på ting mennesker generelt tar for gitt, men som er en utfordring for andre. Snowboard er en sport som handler om samhold, utvikling og støtte hverandre. Sporten gir stor glede til mange mennesker og Funkis Snowboardklubb er med på å hjelpe de med funksjonshemninger til å kunne utøve den sporten de elsker og være en del av noe.

Funkis Snowboardklubb er startet av ildsjeler med hovedmål om å øke rekruttering, integrering og tilrettelegging av snowboard for personer med nedsatt funksjonsevne. Det arrangeres årlig to til tre nasjonale samlinger i større alpinanlegg hvor deltakere fra snowboardklubber over hele landet inviteres. De har ukentlige treff og samlinger hvor fokuset er på snowboardkjøring, lek, moro og ulike aktiviteter både av og på snø.

Målet til Funkis Snowboardklubb er å skape et miljø som vil bidra til økt mestringsfølelse, tilhørighet, selvsikkerhet og generelt bedre livskvalitet. De vil engasjere flere funksjonshemmede til å kjøre snowboard samtidig som de vil inspirere snowboardklubbene i Norge til å inkludere funksjonshemmede i snowboardmiljøet.

 

Støtt snowboardklubben for funksjonshemmede, Vipps valgfritt beløp til 74138

 

Er det bare vi som er gira over at X Games er i gang? Vi har samarbeidet med Snowboardforbundet i ti år! Nå kan du være med på å bidra til at alle kan finne den samme gleden i snøen!

Posted by DNB on Friday, March 10, 2017

Pin It on Pinterest

Share This