11

Mars 2017
Author: Lisell Hagen
Photo: Caroline Strømhylden

Konserter og hele fire finaler

Siste dag av X Games Hafjell er spekket med bra artister og spennende finaler

Etter to dager med fantastiske konserter av Kaveh og Dunderbeist er vi klare for å avslutte X Games med hele tre artister, Mugisho, Seeb og Julie Bergan.

Sangeren, låtskriveren og produsenten Mugisho står for dagens første konsert. Han er relativt fersk i gamet og startet for alvor som artist i 2016. Han har gitt ut to singler, Milano og Play with you. Med en helt særegen sound vil han lage et fantastisk show for publikum under kveldens konsert.

Kveldens andre konsert holder Seeb. Trioen bak gruppa er Simen Eriksrud, Espen Berg og Nickas Strandbråten. Etter et svært vellykket år i 2016 er Seeb et av de største internasjonale navnene innen elektronika sjangeren. De står bak X Games Norway sin offisielle låt, Under your skin.

Seeb selv gleder seg veldig til konserten i kveld og har sier selv;
– Vi er veldig stolte og glade over å kunne samarbeide med X Games i år, både med «Under Your Skin» som temalåt såvel som å spille på live-tv til millioner av mennesker på lørdagen! All energien og kreativiteten som følger med et slikt event med noen av de beste atletene i verden er utrolig inspirerende. Vårt mål den 11.mars er å kunne skape masse liv blant alle tilstede i arenaen og foran tv-skjermen, og gi dem det beste Seeb-showet noensinne!

Julie Bergan er ett fyrverkeri på scenen og vil lage mye liv mellom finalene i dag. Bergan startet sin karriere i 2012 gjennom russelåten Supernova, som lå på norske topplister i totalt 16 uker. Så langt i karrieren har hun hatt over 100 millioner streams. Hun var også nominert som årets nykommer til P3 Gull 2016. Utover dette har hun holdt utsolgte konserter over hele verden og nylig kommet ut med en ny singel Blackout.

Vi gleder oss veldig til i kveld og vet at dette vil bli en legendarisk aften!

Pin It on Pinterest

Share This