09

Mars 2017

Author: Lisell Hagen

Vinnerne av X Games Norway konkurransen

To heldige vinnere stakk av med seieren i X Games Norway sin konkurranse og kunne i dag fornøyd hente premien overlevert av blant annet Snowboardkjøreren Andreas Ygre Wiig.

Anders Wold Grut og Tomas Møkkelgård Pedersen stakk av med seieren etter å ha deltatt på X Games Norway sin egen konkurranse på nett. Gutta skrev om en roadtrip de har vært på hvor de blant annet var innom Strandafjellet, Stryn, Sogndal og Myrkdalen. De bodde i bilen mens dem jaktet på pudder og kjørte mest mulig ski/snowboard.

Konkurransen gikk ut på å fortelle hvorfor akkurat du og en venn fortjener å vinne en X Games pakke fylt med alt du trenger for en perfekt helg under X Games i Hafjell. De vant weekendpass til X Games, masse merchandise fra både X Games Norway og samarbeidspartnere, GoPro kamera samt abonnent på TV2 sumo.

Gutta er veldig klare for X Games i Hafjell og gleder seg spesielt til Big Air finalene som går av stabelen på lørdag. De er både ski og snowboardkjørere så de skal få med seg alle konkurransene og gleder seg til å få glimt av verdensstjernene. Ståle Sandbech, Marcus Kleveland, Jesper Tjäder går frem som favoritter hos gutta og de gleder seg til å se dem på nært hold.

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This